08/aug
MikeBoe
Published in post

Heaven Outdoor Festival groot succes!

De eerste editie van Heaven Outdoor aan de Surfplas in Vlaardingen kan de boeken in als een doorslaand succes. Het uitstekend georganiseerde festival verliep zonder wanklank. Velen duizenden bezoekers van alle leeftijden vierden er een ongedwongen feestje op de beats van de deels Vlaardingse dj’s.

Een compliment aan alle betrokkenen is wel op zijn plaats. Al in een heel vroeg stadium begon het jonge team met de organisatie en ging in overleg met de gemeente om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Dat heeft zich uitbetaald. Het festival verliep vlekkeloos. De sfeer was uitstekend, de aankleding van het terrein was van grote klasse. Intosounds heeft de programmering van dit festival gezocht en kwam met een spetterende line up waaronder: Sidney Samson, Shermanology, La Fuente, Darkraver, Ruthless, LNY TNZ, Dani L. Mebius, Dr. Rude, Ziggy, Luca Perra, Tune Addicts, Bass Chaserz, Klubbheads, Daniël Thomasso, GJ Warez, MC Roga, MC Rems en MC Gimmick.

 

MikeBoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top