09/okt
MikeBoe
Published in post

Samenwerking Kasteel Ter Leyen

Vanaf heden is Intosounds een samenwerkingsverband aangegaan met KASTEEL TER LEYEN in Boekhoute (België). Kasteel Ter Leyen dateert uit de 15e eeuw en is gelegen aan de rand van het dromerige dorpje Boekhoute. Het kasteel, de gracht, de tuin, het koetshuis en de nabijgelegen portierswoning ademen een echte kasteelsfeer uit en zijn op zichzelf al bezienswaardigheden!

Dit sprookjesachtige domein is daarom ook uitermate geschikt voor gezellige, feestelijke en zakelijke aangelegenheden als; een vakantie, een weekendje weg met familie of vrienden, het vieren van feesten en bruiloften, een moordweekend of een seminar/vergadering.
Om de sfeer echt te proeven is een bezoek aan het kasteel uiteraard een must, wij hopen u middels deze site alvast een goede indruk te geven van Kasteel Ter Leyen, haar omgeving en de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Specificaties kasteel:
– vakantiewoning voor +/- 32 personen vaste slaapplaatsen
– 13 tweepersoons slaapkamers
– 6 badkamers
– kelderkroeg
– sfeervolle keuken volledig ingericht voor 32 personen
– huiselijk ingerichte Herensalon voor gezelligheid en dineren met openhaard
– WiFi (gratis)
– groot terras met grote picknick tafel en tuinmeubilair
– grote Engelse tuin met kasteelgracht
– koetshuis
– badhuis met sauna, douches en toiletten
– voldoende gratis parkeergelegenheid

MikeBoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top