05/sep
MikeBoe
Published in post

Geslaagd jubileum Oh Oh Intro Festival

Na de vakantie beginnen de hogescholen en de universiteit aan een nieuw collegejaar. Allerlei gezellige activiteiten worden op en rond de academies georganiseerd. Studenten krijgen de kans om elkaar goed te leren kennen en daarna met het elkaar de start van het jaar te vieren op het Lange Voorhout. Voor de vijfde keer op rij werd hier de Oh Oh INTRO georganiseerd op donderdag 3 september van 15:00 tot 23:00 uur met aansluitend een gigantische after-party in het Paard van Troje.
De dag startte met een officiële ontvangst van Ingrid van Engelshoven (wethouder onderwijs) in Pulchri Studio voor alle genodigden vanuit het hoger onderwijs en de gemeente Den Haag. Om drie uur gingen de hekken van het festivalterrein open voor de studenten waar een informatiemarkt met meer dan veertig instellingen aanwezig zal zijn om de nieuwe studenten voor te lichten over de mogelijkheden van de stad. Op het terrein stonden twee grote podia waar artiesten zich konden laten horen met bands en bekende dj’s o.a.: Sue the Night, Playground Zero, Girls love DJ’s,  Flexican ft Sef, Billy the Kit en vele anderen. Studententalent kwam ook aanbod die eerder waren geselecteerd uit de verschillende contexten. Oh Oh INTRO plaatst ieder jaar veelbelovende Haagse talenten. Dit jaar waren dat de dj’s Nice & Smooth en de band van Rachman X Nova. Op het culturele podium was voor de laatste keer de duo-presentatie van F.A.S.T. en PIP te bewonderen. O.a. zolderkamersessies, Pat Smith, Willie Wartaal, Radio Noet Noet en Sunny Sjoerd. De presentatie was in handen van Jan Versteegh (bekend van BNN).
MikeBoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top